Publikasjoner

Årbok 2020

Vi har som formål å innhente og spre kunnskap om Billingstads historie. Siden  vi på grunn av korona-krisen valgte å avlyse høstens møter, valgte vi  i stedet å samle en del artikler om vår fortid en liten bok, som vi har kalt «Årbok 2020».  

«Årbok 2020» blir delt ut til alle husstander innen Billingstad Vels grenser, samt de  deler av Vestre Billingstad som ikke ligger innen vellets grenser.

Boken om Billingstads historie: «Fra hav til hager: Billingstads historie» av Olaf Gundersrud.

Boken er innbundet og er rikt illustrert. Olaf Gundersrud arbeidet med boken i mer enn 10 år og har gjort en utrolig jobb med dokumentasjon av fakta og beskrivelse av alle interessante forhold med Billingstads historie.  Flere interessante kart og oversikter som tidligere ikke har vært kjent.

Hvis  du vil kjøpe boken, kan du ta kontakt med Tore-Wiggo Sørensen, enten på epost til tore-ws@online.no eller mobil 90993444.  Man kan også bestille boken ved å betale kr. 200.- til lagets kontonr. 1204.69.73796 eller Vipps til 90993444, – og oppgi adresse.  Historielaget kan levere boken «på døren» til adresser innen Billingstads grenser.  Utover dette vil porto komme i tillegg.

Billingstad historielag:  «Billingstad før og nå» fra 2012.  48 sider. Heftet. Publikasjonen utarbeidet i forbindelse med Billingstad vels 90-årsjublieum.